menu

Nyhedsartikel

Vagt fra Guard Group redder druknende mand

postet den 17 mar, 2015 af Guard Group

Det er ikke hver dag, at Guard Groups vagter må springe i vandet efter nattelivets gæster, men det blev nødvendigt i weekenden da en beruset mand faldt i Aarhus å.

guard group

 

Vagten fra Guard Group havde netop afsluttet sin vagt og lukket døren til et spillested ved åen, da to piger kom løbende og kunne fortælle at en ældre mand var faldet i vandet. Vagten lyste med sin lygte over på den modsatte side og så, rigtigt nok, at en mand lå livløs i vandet.

Da manden ikke reagerede på tilråb fra vagten, var der kun en ting at gøre, nemlig at smide uniformen og hoppe i efter ham. Det lykkedes vagten at få manden reddet i land, hvor pigerne allerede havde tilkaldt en ambulance og skaffet tæpper fra den nærliggende restauration. Efter en hurtig førstehjælpsindsats kom manden til sig selv, dog ganske beruset og forvirret. Vagtens indsats vil blive belønnet og vi er glade for, at have så pligtopfyldende og dygtige medarbejdere i vores stab.

Hver eneste weekend assisterer Guard Groups ansatte i øvrigt nattelivets gæster med deres førstehjælpskompetencer, som på dette billede hvor en kvinde er faldet, har slået hovedet og er gået i kramper.

 

 

17 mar, 15

omkring skribent

 

 

relaterede nyheder