menu

Personbeskyttelse

guardgroup-livvagt

Personbeskyttelse

Personbeskyttelse i Danmark er som udgangspunkt politiets opgave, men i særlige tilfælde kan Guard Groups´livvagter benyttes.

Guard Group anvender erfarne og veluddannede specialister til alle opgaver som indbefatter personbeskyttelse.
Størstedelen af vores ansatte har en forhistorie i det Danske forsvar, samt er i besiddelse af relevante civile certifikater og uddannelser.

Enkeltpersoner, kunstnere, celebrities og virksomheder garanteres en professionel service fra opgavens start til slut.
Vi sætter en ære i at vores personbeskyttelsesopgaver behandles med største diskretion og i fuld fortrolighed.

Erhvervspersoner på forretningsrejse i ind og udland tilbydes ledsagelse af vores professionelle team, som med sikkerhed gør rejsen langt mere sikker og behagelig for vores klient.

Fordele ved Guard Group

Tryghed

Sikkerhed er Guard Groups kerneprodukt og for os hænger det tæt sammen med tryghed. Det handler om at skabe nogle trygge rammer for vores kunder, deres personale og samarbejdspartnere.

Teamet

Såfremt opgaven ikke er enkeltstående, bestræber vi altid at stille med samme team til vores klient, uanset hvor ofte der er brug for os. Det giver ro at vagterne kender opgaven og klienten.

Tilbagemelding

Det er vigtigt at ledelsen kan følge med I forholdene omkring afviklingen af opgaven. Derfor sender vi altid en rapport over hændelser og feedback på den generelle afvikling.

Tilpasning

Intet behov er ens og derfor tilbyder Guard fleksible sikkerhedsløsninger tilpasset ud fra den enkelte klients behov. Om I har behov for to eller 40 livvagter står vi klar til at hjælpe jer.

Sikkerhedschauffør

Vores specialuddannede chauffører sørger for at vores klient ankommer sikkert og eksklusivt til rejsens destination.

Udover at være godkendt til almindelig hyrevognskørsel er vores chauffører også godkendte vagtfunktionærer og har gennemført relevante bodyguard og livvagtsuddannelser, samt køretekniske kurser.

Guard Group råder igennem vores samarbejdspartner over en vognpark af luksuskøretøjer og kan derfor tilbyde en eksklusiv transport for vores klient.

Denne service benyttes af erhvervsfolk, såvel som kunstnere og musikere i Danmark.

Efteruddannelse

Førstehjælp

Et element Guard har særligt fokus på er førstehjælp. Vi mener at man som sikkerhedsprofessionel bærer et udvidet ansvar og dermed skal være særligt godt rustet til at drage omsorg og udføre nødbehandling.

Konfliktløsning

Konfliktløsning er en essentiel del af vores daglige arbejde, derfor har vi bl.a. allieret os med nogle af Danmarks instruktører med baggrunde i Politiet, Forsvaret og erhvervssektoren.

Forberedelse

Forberedelse er nøglen til en succesfuldt afviklet opgave. I samarbejde med klienten eller dennes sikkerhedsrådgivere sørger vi for et grundigt forarbejde. Vores advance teams sørger ligeledes for sikre forhold før opgaven.

Diskretion

Diskretion og fortrolighed er et nøgleord for os, når vi udfører personbeskyttelse. Derfor har vi strenge retningslinjer der sikrer at al eventuel følsom information om vores klient destrueres efter endt opgave.

Landsdækkende vagtservice

Vidste du at Guard Group som et af de eneste dørmandsfirmaer i Danmark har afdelinger i alle store festbyer og en masse af de mindre. Guard kan findes i: København, Helsingør, Næstved, Århus, Randers, Vejle, Kolding, Esbjerg, Herning, Skanderborg, Fredericia, Odense, Aalborg og mange andre byer…

Forsikringsgodkendt

Der skal være styr på papirerne når mand som virksomhed ligger ansvaret for sikkerheden over til et vagtselskab. Guard Group er forsikringsgodkendt og lever op til gældende forsikringskrav for både vores vagtpersonale, vores kunder og deres medarbejdere og gæster.

Udvidet førstehjælp

Vores sikkerhedspersonale er også uddannet til at yde særligt udvidet førstehjælp, og kan dermed hurtigt træde til, hvis der skulle ske større eller mindre ulykke eller uheld, der kræver akut behandling. Selv om vi jo nødigt vil have brug for vores førstehjælpskundskaber i nattelivet, viser erfaringen at det desværre kan blive nødvendigt.

Kontakt Guard Group

Guard Group er opdelt i flere regioner: Jylland, Fyn og Sjælland med lokale kontorer i hver afdeling. Ring til os på 27 146 147og lad os tale om jeres behov.

What Clients Say

Jeg fik en helt unik positiv oplevelse med den service som Guard Group leverede til Trailer Park Festival 2011 og nu føler jeg det er min pligt at dele...

Trailerpark Festival

Udtalelse fra sikkerhedschefen

Jeg har prøvet med mange forskellige firmaer i løbet af mine 15 år som arrangør af/i Ridehuset, og der er ikke andre som duer. Guard Group står/stod for security...

Torsten Rosendahl

Present Aarhus

Guard Group leverer år efter år en yderst professionel indsats til vore store arrangementer, idet de både varetager arbejdet som dørmænd, forebyggende sikkerhedsvagtopgaver og ikke mindst skaber det tryghed...

Stine S. Larsen

Skanderborg-Odder center for uddannelse

Jeg har brugt Guard Group siden december 2010. Efter uheldige oplevelser med flere andre vagt- og sikkerhedsselskaber, er Guard Group det eneste selskab jeg betror mine gæster til. Jeg...

Jens Fick

Mejlgade for Mangfoldighed

Guard passer bl.a. på

Skal Guard skabe trygge rammer hos jer?

  Kontakt Guard Group