menu

Hundevagter

Hundevagter er et præventivt værktøj i kampen mod uvedkommende!

Hundevagter fra Guard Group bliver brugt i en lang række sammenhænge og ofte i forbindelse med vores andre services.

Vores hundevagter bliver anvendt til bevogtning af f.eks festivalpladsernes ydre perimeter, samt sikring om natten af teltpladser og produktionsområder.

På arrangementer og festivaler er der ofte store værdier opbevaret i telte og containere. Vi kan levere temporære alarmløsninger hertil, således at hele området kan dækkes med et minimum af resurser.

Hundepatruljerne har en god forebyggende effekt ift. tyve og uheldige grupperinger om natten på festivalen eller eventens område.

Guard Group anvender primært godkendte tjenestehunde af racerne schæfer, malinois og rottweiler.

Autoriseret vagtpersonale med tjenestehund kan bevogte fast definerede poster og områder, eller patruljere plads og perimeter.

 

Disse services har bl.a. været anvendt af TinderBox Festival, Grøn Koncert, Muskelsvindsfonden, NorthSide Festival, RMF, DR, TV2, Danmarks Grimmeste Festival, Trailerpark Festival, Århus kommune, Københavns kommune m.fl.

Fordele ved Guard Group

Tryghed

Sikkerhed er Guard Groups kerneprodukt og for os hænger det tæt sammen med tryghed. Det handler om at skabe nogle trygge rammer for de vores kunder, deres personale, samarbejdspartnere og gæster.

Teamet

Såfremt opgaven ikke er enkeltstående, bestræber vi altid at stille med samme team på Jeres event, uanset hvor ofte der er brug for os. Det giver ro at vagterne kender opgaven, personalet og gæsterne.

Tilbagemelding

Det er vigtigt at ledelsen kan følge med I forholdene omkring afvikling af arrangementet. Derfor sender vi altid en eventrapport over hændelser og feedback på den generelle afvikling.

Tilpasning

Intet behov er ens og derfor tilbyder Guard fleksible vagtløsninger tilpasset ud fra det enkelte arrangement. Om I har behov for to eller ti hundevagter står vi klar til at hjælpe jer.

Adgangskontrol med et smil

Vi kan levere autoriserede vagter til at styre logistikken før, under og efter eventen. Leverandører, kunstnere, VIP´s, medarbejdere m.v. Alle disse personer skal koordineres, akreditteres og sendes til deres rette områder på eventen.

En autoriseret hundevagt med den rette erfaring kan få alt dette til at gå op i en højere enhed.

Kort sagt – en hundevagt skal være præsentabel, imødekommende, rolig og altid søge dialogen og positive løsninger på problemer. Vi forstår at vores vagter er jeres ansigt ud ad til og derfor bærer et stort ansvar på deres skuldre, når de interagerer med gæster og samarbejdspartnere.

At skabe tryghed handler om at samarbejde
Vi tager altid kunden med på råd og sørger for en tæt dialog der i sidste ende sikrer at vores hundevagter leverer deres ypperste. Derfor kan vores kunder altid kontakte os 24/7 og komme forbi vores kontor til en snak og en kop kaffe. Guard Groups ledelse vil ligeledes altid have kompetente ledere tilstede under arrangementet.

Førstehjælp

Et element Guard har særligt fokus på er førstehjælp. Vi mener at man som professionel i nattelivet bærer et udvidet ansvar og dermed skal være særligt godt rustet til at drage omsorg om dem der kommer til skade på byturen.

Konfliktløsning

Konfliktløsning er en essentiel del af vores daglige arbejde, derfor har vi bl.a. allieret os med nogle af Danmarks instruktører med baggrunde i Politiet, Forsvaret og erhvervsbranchen.

Præventivt

Vores hundevagter bliver anvendt til bevogtning af f.eks festivalpladsernes ydre perimeter, samt sikring om natten af teltpladser og produktionsområder.

Tjenestehund

Guard Group anvender primært godkendte tjenestehunde af racerne schæfer, malinois og rottweiler.

Landsdækkende vagtservice

Vidste du at Guard Group som et af de eneste dørmandsfirmaer i Danmark har afdelinger i alle store festbyer og en masse af de mindre. Guard kan findes i: København, Helsingør, Næstved, Århus, Randers, Vejle, Kolding, Esbjerg, Herning, Skanderborg, Fredericia, Odense, Aalborg og mange andre byer…

Forsikringsgodkendt

Der skal være styr på papirerne når mand som virksomhed ligger ansvaret for sikkerheden over til et vagtselskab. Guard Group er forsikringsgodkendt og lever op til gældende forsikringskrav for både vores vagtpersonale, vores kunder og deres medarbejdere og gæster.

Udvidet førstehjælp

Vores sikkerhedspersonale er også uddannet til at yde særligt udvidet førstehjælp, og kan dermed hurtigt træde til, hvis der skulle ske større eller mindre ulykke eller uheld, der kræver akut behandling. Selv om vi jo nødigt vil have brug for vores førstehjælpskundskaber i nattelivet, viser erfaringen at det desværre kan blive nødvendigt.

Kontakt Guard Group

Guard Group er opdelt i flere regioner: Jylland, Fyn og Sjælland med lokale kontorer i hver afdeling. Ring til os på 27 146 147og lad os tale om jeres behov.

What Clients Say

Jeg fik en helt unik positiv oplevelse med den service som Guard Group leverede til Trailer Park Festival 2011 og nu føler jeg det er min pligt at dele...

Trailerpark Festival

Udtalelse fra sikkerhedschefen

Jeg har prøvet med mange forskellige firmaer i løbet af mine 15 år som arrangør af/i Ridehuset, og der er ikke andre som duer. Guard Group står/stod for security...

Torsten Rosendahl

Present Aarhus

Guard Group leverer år efter år en yderst professionel indsats til vore store arrangementer, idet de både varetager arbejdet som dørmænd, forebyggende sikkerhedsvagtopgaver og ikke mindst skaber det tryghed...

Stine S. Larsen

Skanderborg-Odder center for uddannelse

Jeg har brugt Guard Group siden december 2010. Efter uheldige oplevelser med flere andre vagt- og sikkerhedsselskaber, er Guard Group det eneste selskab jeg betror mine gæster til. Jeg...

Jens Fick

Mejlgade for Mangfoldighed

Guard passer bl.a. på

Skal Guard skabe trygge rammer hos jer?

  Kontakt Guard Group