menu

Fastvagter

guardgroup

Fastvagter skaber sikre rammer

En fastvagt fra Guard Group udfører sikkerhed, bevogtning og kontrol af et fast defineret område og kan, udover de rent sikkerhedsmæssige og tryghedsskabende aspekter, bidrage med andre servicefunktioner.
Desuden kan flere vagtfunktioner kombineres f.eks byggepladsvagt/portvagt.

En fastvagt fra Guard Group er et erfarent serviceorgan, der kan varetage en række funktioner indenfor service og sikkerhed.

Typisk kan fastvagten have en adgangskontrollerende funktion, hvor leverandører og medarbejdere screenes og det sikres at de har berettiget ærinde til det beskyttede område.

Derudover kan fastvagten være en kvalificeret førsteindsats i forhold til førstehjælp og brandbekæmpelse indtil myndighedernes ankomst.

Guard Groups fastvagter optræder altid uniformeret i henhold til kundens krav og ønsker, samt at de naturligvis lever op til jeres virksomheds standarder i den forbindelse.

Fordele ved Guard Group

Tryghed

Sikkerhed er Guard Groups kerneprodukt og for os hænger det tæt sammen med tryghed. Det handler om at skabe nogle trygge rammer for de vores kunder, deres personale, samarbejdspartnere og gæster.

Teamet

Såfremt opgaven ikke er enkeltstående, bestræber vi altid at stille med samme team på Jeres event, uanset hvor ofte der er brug for os. Det giver ro at vagterne kender opgaven, medarbejderne og gæsterne.

Tilbagemelding

Det er vigtigt at ledelsen kan følge med I forholdene omkring afvikling af en opgave. Derfor sender vi altid en rapport over hændelser og feedback på den generelle afvikling.

Tilpasning

Intet behov er ens og derfor tilbyder Guard fleksible vagtløsninger tilpasset ud fra det enkelte arrangement. Om I har behov for to eller 40 fastvagter står vi klar til at hjælpe jer.

Sådan skaber vi sikkerhed og tryghed

Vores fastvagter, som alle er udannede og godkendte iht. lovgivningen på området, har et yderst højt serviceniveau. Hos Guard Group er efteruddannelse grundstenen i, hvordan vi skaber vagter, der kan løfte den store opgave det er at levere professionel service og sikkerhed, med et smil på læben.

Kort sagt – en fastvagt skal være præsentabel, imødekommende, rolig og altid søge dialogen og positive løsninger på problemer. Vi forstår at vores vagter er jeres ansigt ud ad til og derfor bærer et stort ansvar på deres skuldre, når de interagerer med kunder, leverandører og medarbejdere.

 

At skabe tryghed handler om at samarbejde
Vi tager altid kunden med på råd og sørger for en tæt dialog der i sidste ende sikrer at vagterne leverer deres ypperste. Derfor kan vores kunder altid kontakte os 24/7 og komme forbi vores kontor til en snak og en kop kaffe. Guard Groups ledelse vil ligeledes altid have kompetente ledere tilstede under arrangementet.

fastvagt 2

Efteruddannelse

Førstehjælp

Et element Guard har særligt fokus på er førstehjælp. Vi mener at man som professionel i nattelivet bærer et udvidet ansvar og dermed skal være særligt godt rustet til at drage omsorg om dem der kommer til skade på byturen.

Behovsafdækning

I samarbejde med kunden eller dennes sikkerhedsansvarlige, sørger vi for en grundig behovsanalyse før enhver opgaves start. Vi følger naturligvis alle de brancherelevante krav og standarder der måtte være.

Brandsikkerhed

Det ligger det dybt i os, at vores vagter skal have styr på brandmateriel og flugtveje i tilfælde af en nødsituation. Derudover er alle vores medarbejdere uddannet i grundlæggende brandbekæmpelse.

Rapportering

Vi orienterer løbende kunden om opgavens forløb. Alle hændelser noteres og fremsendes til kunden efter endt vagt. I slutningen af forløbet evalueres hele forløbet med kunden og vores ledelse.

Fordi vi kan lidt ekstra….

Hos Guard Group bestræber vi os på at tænke ud af boksen for at løse vores kundes sikkerhedsmæssige problemstillinger.

Nogle gange kan det betyde, at vi må anvende særlig teknologi og heldigvis har vi det meste til vores rådighed, eller har samarbejdspartnere, der er specialiserede indenfor et givent område.

Guard Group har leveret særlige teknologiske løsninger i forhold til svindbekæmpelse (UV og DNA markering), temporær videoovervågning, alkoholtest af medarbejdere, visitation af leverandører og køretøjer, temporær alarmsikring og GPS-tracking af genstande med høj værdi.

Ring til os, vi har sandsynligvis ideer til hvordan jeres udfordringer løses bedst.

fence-security-banner
Landsdækkende vagtservice

Vidste du at Guard Group som et af de eneste dørmandsfirmaer i Danmark har afdelinger i alle store festbyer og en masse af de mindre. Guard kan findes i: København, Helsingør, Næstved, Århus, Randers, Vejle, Kolding, Esbjerg, Herning, Skanderborg, Fredericia, Odense, Aalborg og mange andre byer…

Forsikringsgodkendt

Der skal være styr på papirerne når mand som virksomhed ligger ansvaret for sikkerheden over til et vagtselskab. Guard Group er forsikringsgodkendt og lever op til gældende forsikringskrav for både vores vagtpersonale, vores kunder og deres medarbejdere og gæster.

Udvidet førstehjælp

Vores sikkerhedspersonale er også uddannet til at yde særligt udvidet førstehjælp, og kan dermed hurtigt træde til, hvis der skulle ske større eller mindre ulykke eller uheld, der kræver akut behandling. Selv om vi jo nødigt vil have brug for vores førstehjælpskundskaber i nattelivet, viser erfaringen at det desværre kan blive nødvendigt.

Kontakt Guard Group

Guard Group er opdelt i flere regioner: Jylland, Fyn og Sjælland med lokale kontorer i hver afdeling. Ring til os på 27 146 147og lad os tale om jeres behov.

What Clients Say

Jeg fik en helt unik positiv oplevelse med den service som Guard Group leverede til Trailer Park Festival 2011 og nu føler jeg det er min pligt at dele...

Trailerpark Festival

Udtalelse fra sikkerhedschefen

Jeg har prøvet med mange forskellige firmaer i løbet af mine 15 år som arrangør af/i Ridehuset, og der er ikke andre som duer. Guard Group står/stod for security...

Torsten Rosendahl

Present Aarhus

Guard Group leverer år efter år en yderst professionel indsats til vore store arrangementer, idet de både varetager arbejdet som dørmænd, forebyggende sikkerhedsvagtopgaver og ikke mindst skaber det tryghed...

Stine S. Larsen

Skanderborg-Odder center for uddannelse

Jeg har brugt Guard Group siden december 2010. Efter uheldige oplevelser med flere andre vagt- og sikkerhedsselskaber, er Guard Group det eneste selskab jeg betror mine gæster til. Jeg...

Jens Fick

Mejlgade for Mangfoldighed

Guard passer bl.a. på

Skal Guard skabe trygge rammer på jeres restauration?

  Kontakt Guard Group