menu

Dørmænd & Festvagter

Guard skaber tryghed i nattelivet

Guard Group leverer hver weekend dørmænd til mere end 52 natklubber og barer i hele Danmark.

Derudover leverer vi dørmænd til en lang række gymnasier, uddannelsesinstitutioner og private arrangementer. Med 230 godkendte dørmænd i vores stab, kan vi yde sikkerhed på ethvert arrangement eller sted, uanset størrelse.

I årevis har vi baseret vores forretning på, at være blandt de ypperste til at vurdere vores kunders sikkerheds og servicebehov samt levere tryghedsskabende foranstaltninger til nattelivet, eventmiljøet og private.

 •   Godkendt og autoriseret personale
 •   Efteruddannelse i bl.a. førstehjælp, konflikthåndtering o.l.
 •   Kundeservice i højsædet
 •   Løbende intern kvalitetskontrol
 •   Fleksible vagt- og sikkerhedsløsninger

Fordele ved Guard Group

Tryghed

Sikkerhed er Guard Groups kerneprodukt og for os hænger det tæt sammen med tryghed. Det handler om at skabe nogle trygge rammer for vores kunder, deres personale og deres gæster i nattelivet.

Tilgængelighed

Guard tror på at tilgængelighed er nøglen til god kommunikation. Derfor er det altid muligt at få kontakt til os f.eks. hvis man uforudset står og mangler en dørmand eller festvagt.

Tilsyn

Vi elsker at være i marken og derfor finder man næsten hver weekend dele af ledelsen på rundtur mellem vores vagter. Guard tror på at løbende kvalitetskontrol, samt synlig og tilstedeværende ledelse i nattelivet giver de bedste resultater.

Tilpasning

Intet behov er ens og derfor tilbyder Guard fleksible vagtløsninger tilpasset ud fra den enkelte kundes ønsker. Nogle har behov for flere dørmænd tre, fire, fem dage om ugen og andre har måske kun brug for én enkelt festvagt om året.

Vores kompetencer i nattelivet

Guard Group forstår at sikkerhed i nattelivet stiller særlige krav til sikkerhedspersonalet. Nogle restaurationer har behov for en stram linje og andre ønsker en afslappet og low-key tilgang, men dog altid venlig og dialogsøgende.

Vi mener, at den vigtigste vej til konfliktløsning er kommunikation. I nattelivet færdes en bred mangfoldighed af individer, og når modsætninger mødes, kræver det til tider en myndig og dialogsøgende vagt for at få dæmpet gemytterne, inden en eventuel konflikt udvikler sig. En vigtig del af et sikkert natteliv er at kunne løse konflikter på en fredelig måde, og vi uddanner vores personale i at tage problemerne i opløbet og forhindre konflikter frem for at skulle løse dem.

Foruden at kunne håndtere og nedtrappe konflikter, har vi også en servicefunktion over for nattelivets gæster, så de føler sig velkomne og får en positiv oplevelse af aftenens fest, bytur eller koncertoplevelse. Vores sikkerhedspersonale er også uddannet til at yde særligt udvidet førstehjælp, og kan dermed hurtigt træde til, hvis der skulle ske større eller mindre ulykke eller uheld, der kræver akut behandling. Selv om vi jo nødigt vil have brug for vores førstehjælpskundskaber i nattelivet, viser erfaringen at det desværre kan blive nødvendigt.

Sådan skaber vi sikkerhed og tryghed

Vores dørmænd, som alle er udannede og godkendte iht. lovgivningen på området, har et yderst højt serviceniveau. Hos Guard Group er efteruddannelse grundstenen i, hvordan vi skaber dørmænd, der kan løfte den store opgave det er at levere professionel service og sikkerhed med et smil på læben.

Hos Guard Group har vi sagt farvel til den stereotype, grove udsmider type og er glade for at kunne levere en langt mere intelligent og gennemtænkt løsning til Jer.

Kort sagt – en dørmand skal være præsentabel, imødekommende, rolig og altid søge dialogen og positive løsninger på problemer.

At skabe tryghed handler om at samarbejde
Vi tager altid kunden med på råd og sørger for en tæt dialog der i sidste ende sikrer at dørmændene leverer deres ypperste. Derfor kan vores kunder altid kontakte os 24/7 og komme forbi vores kontor til en snak og en kop kaffe. Guard Groups ledelse besøger ligeledes jævnligt kunderne for altid at have fingeren på pulsen.

Har I brug for sikkerhed?

Der er intet så ødelæggende for en restauration eller et event, som at være kendt for ballade og utrygge rammer. Det viser sig i antallet af gæster, omtalen på de sociale og trykte medier, myndighedernes holdning, samt på bundlinjen når kassen skal gøres op.

De gode, glade og tilbagevendende gæster er dem vores kunder lever af, så derfor skal gæsterne føle sig hjemme, glade, godt behandlede og ikke mindst fuldstændigt trygge på det sted de besøger.

Den rigtige profilKunde loginUdstyr
I

ntet behov er ens og det anerkender vi hos Guard Group. Derfor gør vi meget ud ad at matche de rigtige personale profiler ud fra vores kunders ønsker og behov. Vi bestræber os altid på at bemande med faste teams, sammensat af personligheder der komplimenterer restaurationen.

 •   Vi opvejer ikke kvalitet i størrelsen på overarme, men derimod vægter vi intelligens, personlighed og livserfaring.
 •   Vi indhenter hvert år straffeattester på alle vores ansatte, da vi ikke ønsker “brodne kar” i blandt vores personale.
G

ennemsigtighed er vigtigt for et godt samarbejde. Alle Guard Groups kunder kan få et login til vores vagtplan- og bemandingssystem, hvor man kan følge med i bookinger, bemanding og udtrække timerapporter.

Guard tilbyder som en ekstra service også mulighed for at bestille/genopfylde førstehjælpsudstyr, nemt og hurtigt sendt direkte til jeres restauration.

Hos Guard Group råder vi over en masse relevant udstyr og har næsten altid ekstra garderobenumre, entrébilletter, stempler, armbånd osv. Liggende klar når I som kunde akut står og mangler disse.

Andet relevant udstyr kunne f.eks. være:

 •   Radiokommunikation
 •   Headsets til radiokom.
 •   Tilkald/alarm tryk
 •   Evakueringsveste
 •   Metaldetektor
 •   Publikumshegn
 •   Publikumsbarrierer
 •   Garderobenumre
 •   Evakueringsskilte
 •   Branddør- og Flugtvejsskilte
 •   Nødbehandler taske
 •   Akut taske inkl. hjertestarter & ILT
 •   Immobilisering | spineboard
 •   Brandslukker / Brandtæpper
 •   Drugwipes
 •   Alkometer
 •   Megafon
 •   UV-Stempel inkl. UV-lamper
 •   Entrébilletter & Armbånd
 •   Kliktæller

Efteruddannelse

Førstehjælp

Et element Guard har særligt fokus på er førstehjælp. Vi mener at man som professionel i nattelivet bærer et udvidet ansvar og dermed skal være særligt godt rustet til at drage omsorg om dem der kommer til skade på byturen.

Konfliktløsning

Konfliktløsning er en essentiel del af vores daglige arbejde, derfor har vi bl.a. allieret os med nogle af Danmarks førerende instruktører med baggrunde i Politiet, Forsvaret og erhvervsbranchen.

Brandsikkerhed

Vi glemmer aldrig ulykken på en natklub i Rumænien, hvor mange liv på tragisk vis gik til. Derfor ligger det dybt i os, at vores vagter skal have styr på brandmateriel og flugtveje i tilfælde af en nødsituation.

Psykologi

Man hører ofte at “fulde mennesker er utilregnelige”, men faktum er at alkohol o.l. nærmere hæmmer det “filter” eller de “sociale normer” vi som mennesker udvikler igennem vores opvækst. Hos Guard mener vi at psykologi er et vigtigt værktøj til at forstå og forudse adfærdsmønstre, så vi kan forsøge at afværge fysiske konflikter.

Kompetenceudvikling

En vigtig del af vores arbejde foregår uden for kulisserne. Uddannelse og træning af vores personale er højt prioriteret og med egne undervisningslokaler, har vi skabt en god kultur omkring kompetenceudvikling og deling.

 

Nogle af de områder vi uddanner vores vagter i er:

 •   Kundeservice
 •   Konflikthåndtering
 •   Psykologi i nattelivet
 •   Brandbekæmpelse & Brandsikkerhed
 •   Multietnisk konfliktløsning
 •   Udvidet førstehjælp med specialer
 •   Personlig sikkerhed
 •   Event sikkerhed & Crowd safety
Landsdækkende vagtservice

Vidste du at Guard Group som et af de eneste dørmandsfirmaer i Danmark har afdelinger i alle store festbyer og en masse af de mindre. Guard Group kan findes i: København, Helsingør, Næstved, Århus, Randers, Vejle, Kolding, Esbjerg, Herning, Skanderborg, Fredericia, Odense, Aalborg og mange andre byer…

Forsikringsgodkendt

Der skal være styr på papirerne når man som virksomhed lægger ansvaret for sikkerheden over til et vagtselskab. Guard Group er forsikringsgodkendt og lever op til gældende forsikringskrav for både vores vagtpersonale, vores kunder, deres medarbejdere og gæster.

Kontakt Guard Group

Guard Group er opdelt i flere regioner: Jylland, Fyn og Sjælland med lokale kontorer i hver afdeling. Ring til os på 27 146 147og lad os tale om jeres behov.

What Clients Say

Jeg fik en helt unik positiv oplevelse med den service som Guard Group leverede til Trailer Park Festival 2011 og nu føler jeg det er min pligt at dele...

Trailerpark Festival

Udtalelse fra sikkerhedschefen

Jeg har prøvet med mange forskellige firmaer i løbet af mine 15 år som arrangør af/i Ridehuset, og der er ikke andre som duer. Guard Group står/stod for security...

Torsten Rosendahl

Present Aarhus

Guard Group leverer år efter år en yderst professionel indsats til vore store arrangementer, idet de både varetager arbejdet som dørmænd, forebyggende sikkerhedsvagtopgaver og ikke mindst skaber det tryghed...

Stine S. Larsen

Skanderborg-Odder center for uddannelse

Jeg har brugt Guard Group siden december 2010. Efter uheldige oplevelser med flere andre vagt- og sikkerhedsselskaber, er Guard Group det eneste selskab jeg betror mine gæster til. Jeg...

Jens Fick

Mejlgade for Mangfoldighed

Guard Group passer bl.a. på

Skal Guard Group skabe trygge rammer på jeres restauration?

  Kontakt Guard Group