menu

Beredskabskontor (BSK)

11960235_10206264146675279_6626681270813786701_n-2

Beredskabskontor

 

Guard Group kan som et af de eneste vagtselskaber i Danmark levere et fuldt udstyret beredskabskontor, som giver arrangøren og den sikkerhedsansvarlige det nødvendige overblik over arrangementet.

Et professionelt beredskabskontor sikrer optimal kommunikation, overblik og dokumentation.

Beredskabskontoret er udstyret med den nyeste videovervågningsteknologi, digital radiokommunikation, digital IP-telefoni, voice logging, GPS-tracking m.v.

Ring gerne og hør mere om mulighederne for at implementere vores beredskabskontor i jeres arrangements sikkerhedsmæssige setup.

At have et sted, hvor al kommunikation samles og hvorfra de beredskabsmæssige enheder disponeres udfra er et uvurderligt værktøj til ethvert større event. Beredskabskontoret er også myndighedernesdirekte linje til arrangementets sikkerhedsmæssige ledelse.

Efteruddannelse

Crowd Safety

Ved at have et “eye in the sky” i form af Guard Groups beredskabskontor bliver crowd safety meget lettere at håndtere. Disponenten spotter potentielt farlige situationer i crowden og sender straks den fornødne assistance.

Behovsafdækning

I samarbejde med kunden eller dennes sikkerhedsansvarlige, sørger vi for en grundig behovsanalyse før enhver opgaves start. Vi følger naturligvis alle de brancherelevante krav og standarder der måtte være.

Koordinering

En koordineret indsats i nødsituationer er ekstremt vigtig. I beredskabskontoret sørger disponenten for at den rette hjælp når frem til situationen i tide og sørger samtidig for at orientere de rette myndigheder og arrangøren.

Rapportering

Vi orienterer løbende kunden om opgavens forløb. Alle hændelser noteres og fremsendes til kunden efter endt vagt. I slutningen af forløbet evalueres hele forløbet med kunden og vores ledelse.

Landsdækkende vagtservice

Vidste du at Guard Group som et af de eneste vagtfirmaer i Danmark har afdelinger i alle store festbyer og en masse af de mindre. Guard kan findes i: København, Helsingør, Næstved, Århus, Randers, Vejle, Kolding, Esbjerg, Herning, Skanderborg, Fredericia, Odense, Aalborg og mange andre byer…

Forsikringsgodkendt

Der skal være styr på papirerne når mand som virksomhed ligger ansvaret for sikkerheden over til et vagtselskab. Guard Group er forsikringsgodkendt og lever op til gældende forsikringskrav for både vores vagtpersonale, vores kunder og deres medarbejdere og gæster.

Udvidet førstehjælp

Vores sikkerhedspersonale er også uddannet til at yde særligt udvidet førstehjælp, og kan dermed hurtigt træde til, hvis der skulle ske større eller mindre ulykke eller uheld, der kræver akut behandling. Selv om vi jo nødigt vil have brug for vores førstehjælpskundskaber i nattelivet, viser erfaringen at det desværre kan blive nødvendigt.

Kontakt Guard Group

Guard Group er opdelt i flere regioner: Jylland, Fyn og Sjælland med lokale kontorer i hver afdeling. Ring til os på 27 146 147og lad os tale om jeres behov.

What Clients Say

Jeg fik en helt unik positiv oplevelse med den service som Guard Group leverede til Trailer Park Festival 2011 og nu føler jeg det er min pligt at dele...

Trailerpark Festival

Udtalelse fra sikkerhedschefen

Jeg har prøvet med mange forskellige firmaer i løbet af mine 15 år som arrangør af/i Ridehuset, og der er ikke andre som duer. Guard Group står/stod for security...

Torsten Rosendahl

Present Aarhus

Guard Group leverer år efter år en yderst professionel indsats til vore store arrangementer, idet de både varetager arbejdet som dørmænd, forebyggende sikkerhedsvagtopgaver og ikke mindst skaber det tryghed...

Stine S. Larsen

Skanderborg-Odder center for uddannelse

Jeg har brugt Guard Group siden december 2010. Efter uheldige oplevelser med flere andre vagt- og sikkerhedsselskaber, er Guard Group det eneste selskab jeg betror mine gæster til. Jeg...

Jens Fick

Mejlgade for Mangfoldighed

Guard passer bl.a. på

Skal Guard skabe trygge rammer på jeres restauration?

  Kontakt Guard Group