menu

Om Guard Group

Hvorfor vælge Guard?

Det skal du fordi vi tager udgangspunkt i din situation!

Vi sætter os ind i din virksomheds, event, koncert eller festivals behov, krav, ønsker og mål. Under hele samarbejdet følger vi dig og hjælper dig med rådgivning ud fra praktisk erfaring. Her er ingen standardløsninger du SKAL passe ned i og vi har altid Ja hatten på!

Vi forpligtiger os til den proaktive metode i alle vores aktiviteter og er ikke bange for at involvere os indgående i opgaven.

Autoriseret af Rigspolitiet

Guard Group er autoriseret af Rigspolitiet til at yde alle former for vagtservice.

Uddannet og godkendt personale

Hos Guard Group anvender vi kun uddannet personale med de rette forudsætninger. Alle medarbejdere bliver godkendt af Rigspolitiet.

Forsikring

En faktor som ofte bliver overset når man skal vælge vagtfirma, er om virksomheden er forsikret.

Logo nyt (høj u kant) kopi

Landsdækkende

Region Vest (Jylland)

Kringelled 10 K9
8250 Egå
info@Guard.dk

Send E-mail

Region Midt (Fyn)

Klingenberg 14
5000 Odense
Fyn@Guard.dk

Send e-mail

Region Øst (Sjælland)

Vallensbækvej 6 B, 1. sal
2605 Brøndby
Kbh@Guard.dk

Send e-mail

27 146 147

Vi står til rådighed døgnet rundt, hvis du akut har behov for vores assistance.

Ring op

Guard Group vil vedblive med, at være et firma som:

  • Rent professionelt og sikkerhedsmæssigt er yderst innovativt.
  • Anerkender mangfoldighed og forskellighed.
  • Sætter en ære i at beskytte andre
  • Arbejder internationalt på nogle af verdens største festivaler med op til 125.000 gæster

Historien bag Guard Group

I mange år havde de to ejere bag Guard Group, Kasper Havkrog og Jonas Bertelsen haft en vision om at starte et sikkerhedsfirma, som kunne lidt ekstra.

De to havde i forvejen en solid brancheerfaring fra lederstillinger og ansættelser i flere af de store vagtvirksomheder i Danmark. Det var derfor blot et spørgsmål om, at komme igang på den rigtige måde.

Som sikkerhedsanvarlige på det hedengangne Fabriken i Aarhus (et kultsted for de mere “alternative” gæster og musikgenrer), havde de to i 2008 rigelig mulighed for, at diskutere hvordan firmaet skulle tage sin opstart.

Det varede ikke længe, ved hjælp af deres store netværk og den anderledes stil de to lagde for dagen, før de første store kunder meldte sig på banen.
Store aktører på eventsiden, som Present Aarhus Festival, Raggapak Festival, Muskelsvindsfonden og Kaospiloterne var blandt firmaets første kunder.

Der gik ikke længe før rygtet om Guard Group og firmaets anderledes tilgang til gæsterne havde bredt sig. Alt fra store diskoteker og festivaler til små natklubber og barer henvendte sig. Langsomt, men sikkert, voksede Guard Group sig til det bredspektrede firma det er idag.

I 2014 sluttede Mark Zweidorff sig til Guard Group og er idag regionschef for Guard Groups Sjællandske afdeling. Mark kommer fra en stilling som vagtchef igennem fem år hos et andet vagtselskab som lukkede i 2014.

Fremtiden ser lys ud og Guard Group forsøger nu, at gøre sit indtog på det traditionelle sikkerhedsmarked – et marked som ledelsen har stor erfaring med.

Mød ledelsen i Guard Goup

Guard Group er i en rivende udvikling og 1. februar 2015 rundede vi mere end 140 ansatte, et tal som i takt med at flere kunder søger i vores retning, er stødt stigende.

Guard er inddelt i tre regioner: Jylland, Fyn og Sjælland. Hver region har én regionschef som har det overordnede ansvar for kunder og personale. Under regionschefen er der supervisorer, vagtledere og teamledere.

 

Jonas H. Bertelsen

Regionschef - Syd

HR & medarbejder
Administration

 

Kasper H. Rademacher

Regionschef - Nord

Økonomi & Løn
Administration

 

Mark J. Zweidorff

Regionschef - Øst

HR & Medarbejder
Administration

Skal vi tale om sikkerhed til Jeres næste arrangement?

  Kontakt os idag