menu

Nyhedsartikel

Guard Group på opgave i Rumænien

postet den 04 feb, 2015 af Guard Group

Guard Groups ledelse er netop hjemvendt fra Rumænien, hvor de assisterede omkring sikkerheden på en større metal-koncert. 

I mange år har Guard Group samarbejdet internationalt med andre sikkerhedsfirmaer rundt omkring i verden. Disse samarbejder har betydet, at Guard Group ofte bliver bedt om at assistere med forskellige opgaver såsom den sikkerheds og beredskabsmæssige planlægning, samt det egentlige sikkerhedsmæssige arbejde omkring et givent event.

Denne gang gik turen til Rumænien, nærmere bestemt Bukarest, hvor vagtselskabet Blackhawk Security har hovedsæde. Blackhawk Securitys´direktør, Andrei Irode, er en nær ven af Guard Groups ledelse, så det var et glædeligt gensyn, da de to firmaers direktører mødtes i lufthavnen.

Blackhawk Security er et nytænkende vagtselskab, som tør være anderledes end resten af Rumæniens meget militant udseende sikkerhedsbranche. Andrei Irode har fundet vejen ind til sit publikum og er meget populær, især blandt metal publikummet – her snakker vi om en vagt, der har MANGE fans.  Firmaets anderledes tilgang til sikkerhed, som i høj grad er inspireret af den engelske nye skole (SIA), betyder at kunderne strømmer ind hos Blackhawk Security, hvor de kan forvente ansatte med en høj grad af servicemindethed og et smil, istedet for en militant udseende og truende vagt.

Derfor falder Guard Group og Blackhawk Security så godt i spænd, vi arbejder nemlig ud fra det samme mindset og en overbevisning om, at tryghed lettest skabes i et imødekommende og venligt miljø, naturligvis uden at gå på kompromis med de mere traditionelle sikkerhedsmæssige tiltag, som også er nødvendige.

eventsikkerhed 2

 Nyt land – nye udfordringer

I Rumænien kæmper man med en del udfordringer, når der skal afholdes sikre events. En ligeglad holdning fra myndighedernes side, samt arrangører som ønsker at spare penge på de korrekte sikkerhedsforanstaltninger, er alt sammen noget som i sidste ende gør det farligt for gæsterne til et event. Det er derfor dejligt at se,  at der findes mennesker som Andrei Irode, der ikke på nogen måde vil gå på kompromis med gæsternes sikkerhed. Indslusningen af gæsterne skete ikke før der var fuldstændigt styr på alle de sikkerhedsmæssige foranstaltninger såsom hegn, nødudgange, internt nødbehandler beredskab, slukningsmateriel, mojo-barriers med mere. Det var derfor en fornøjelse at arbejde med Blackhawk Security i et spækket Arenele Romane, hvor bandet Sabaton virkelig fyrede den af på scenen overfor 3000 gæster.

Guard Group ser frem til sommeren, hvor vi igen i selskab med Blackhawk Security, skal sikre en festival med 120.000 deltagere.

guardgroup2 2

“All the sheep are white, be the black sheep and be proud” – Andrei Irode

guardgroupaarhus

Guard Groups ledelse, Andrei Irode, Oana og Sabaton

04 feb, 15

omkring skribent

 

 

relaterede nyheder