menu

Nyhedsartikel

Euforiserende stoffer i nattelivet.

postet den 17 mar, 2018 af Jonas Bertelsen

Et trygt natteliv indebærer en aktiv og vedvarende indsats imod euforiserende stoffer. Derfor har Guard Group altid ført en “nul-tolerance politik” overfor problemet, som tilsyneladende er blevet en integreret del af nattelivet.

Når stofferne indtager nattelivet har det en lang række uheldige side-effekter. Pushere på gadehjørner og restaurationer, flere tilfælde af overdoser, flere tilfælde af aggressiv og utilregnelig adfærd blandt nattelivets gæster, samt en generel utryg stemning.

Heldigvis kan der gøres noget ved problemet og det sker, når restauratører, myndigheder og sikkerhedspersonale indgår i et tæt samarbejde om aktivt at modarbejde det. Det ser vi blandt andet i Aarhus, hvor politiet netop har gennemført en storstilet indsats imod euforiserende stoffer i nattelivet. Derudover arbejder byens restauratørnetværk på, at gennemføre en række kurser for byens dørmænd, som blandt andet skal gøre dem bedre til at spotte og håndtere narkopåvirkede gæster og pushere.

Hos Guard Group har vi siden Oktober 2017 øget indsatsen og er stolte af, hver eneste weekend, at kunne bidrage ved at overdrage konfiskerede stoffer og deres ejermænd til politiet.

 

 

17 mar, 18

omkring skribent

 

 

relaterede nyheder